Seljak je pronašao novorođene “štenad” na polju: nakon nekog vremena mu je postalo jasno da to nisu štenad!

Ova neobična priča o čovjeku koji je bio uvjeren da je pronašao malene štenad postala je prava senzacija na internetu. Nije prvi put da su nepozvani gosti doselili na njegov ranč, što je inače često kod ljudi koji žive na selu. Netaknuta priroda rađa različite divlje životinje koje dolaze u potrazi za hranom ili skloništem.

Dok je radio na svom poljoprivrednom imanju, kineski farmer imenom Shimoda nije mogao znati da će njegovi nepozvani gosti jednog dana postati prava internet senzacija!

Uski put koji je razdvajao njegovu imovinu od obližnje šume bio je okružen gustim, visokim travama, a iz tih grmlja čuo je čudne zvukove. Odlučio je odmah otići tamo i vidjeti što se događa. Oprezno se približio grmlju, jer se tamo mogu skrivati ​​razne divlje životinje. Ali potpuno suprotno, vidio je novorođene štenad!
Mali stvorenja bila su stisnuta zajedno i njihova sličnost sa štencima je nevjerojatna, tako da su prevarila čovjeka koji je bio uvjeren da je pronašao štence svojeg lovačkog psa.

Odmah se pobrinuo za njih, stavio im nešto sijena ispod i budući da njihova majka nije bila ni na vidiku, brinuo se o njima. Dolazio je svaki dan posjećivati male štenad. Vrlo je bio vezan za njih i nije ih mogao ostaviti same.
Nakon nekoliko tjedana, štenad su već počela rasti, ali ono što je čovjek primijetio u vezi njihova izgleda ga je šokiralo! Njihove njuške uopće nisu izgledale kao psi, niti ostatak njihovih tijela.

Nakon konzultacije sa veterinarom, shvatili su da su to mali zečevi!

Tako se ova lijepa priča proširila svijetom, a Shimoda je nastavio brinuti se za svoje sada dobre prijatelje, zečeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *