Kada je 15-godišnja ćerka Anđeline Džoli odlučila da ne želi da bude muškarac, transformisala se u pravu lepoticu

Njemačka zvijezda Shiloh Jolie-Pete impresivno se pojavila na premijeri filma “Maleficent”, u društvu majke i starije braće. Prisutni su bili fascinirani prisustvom mlade devojke, a iz kruga prijatelja njene majke sjurile su se hvalospevi.

Poznata po svojoj sklonosti ka udobnoj odjeći, Shiloh je ranije izjavila da se ne identifikuje sa ženskom ličnošću i da je razmišljala o usvajanju muževnijeg identiteta.

Tokom nedavnog javnog pojavljivanja, mlada manekenka je prkosila očekivanjima obukavši Diorovu haljinu koju je nekada nosila njena majka. Sa minimalnim izgledom šminke i podignutom kosom, Shiloh je odjevnoj kombinaciji dala ženstveni štih minđušama i balerinkama.

Treba napomenuti da je Angelina Jolie zagovornica promišljene konzumacije, a sva njena djeca su usvojila ovu etiku tako što su svoju staru odjeću birali i prilagođavali svojim željama. Svaka ćerka, uključujući i Shiloh, odabrala je određenu sliku koja joj je pristajala i odjeća je prilagođena u skladu s tim.

Obožavatelji Shiloh nisu mogli a da je ne obasipaju komplimentima, hvaleći njen zadivljujući izgled i smatraju da je odabrani outfit idealan za nju. Međutim, radoznalost pojedinih posmatrača pokrenula je pitanja poput: “Gdje je sakrila ovu ljepoticu i izazvala rasprave o percepciji modnih izbora mladih ljepotica”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *