Ako vidite muškarca s jednim nalakiranim noktom, evo što to znači

Primijetili ste gospodina kako se razmeće jednim nalakiranim noktom? Duboko je angažiran u pokretu #PolishedMan, posvećen borbi protiv nasilja nad ženama i djecom, ostavljajući svoj trag u globalnoj inicijativi.

Ova inovativna kampanja izazvala je ogromnu podršku i poznatih ličnosti i običnih građana, okupljajući se kako bi utjecali na pozitivne promjene diljem svijeta.

Da biste pružili svoju podršku, jednostavno nalakirajte nokat i podijelite to online koristeći #PolishedMan. Svaka mala radnja čini razliku.

Slavne osobe poput Chrisa Hemswortha i Michaela Klima iz Australije, zajedno s holivudskim Zacom Efronom, željno su prihvatili pokret, pokazujući svoje nalakirane nokte u jedinstvu s ciljem. Njihova poruka? “Zakucaj da završiš.”

Imate moć pomoći zaustaviti nasilje nad ženama i djecom. Nalakirajte nokat, podijelite ga s hashtagom i pomozite podići svijest, stvarajući stvarnu promjenu u svijetu.

Pobrinimo se da se poruka čuje glasno i jasno: Prekinite nasilje nad ženama i djecom. Pridružite se pokretu lakiranjem jednog nokta. Podijelite svoju podršku na društvenim medijima koristeći #PolishedMan. Zajedno možemo napraviti razliku. Idemo to završiti!

Prema web stranici YGAP-a, uglađeni čovjek je netko tko je posvećen podršci ženama i djeci, aktivno uključen u inicijative za iskorjenjivanje globalnog nasilja.

“YGAP-ova kampanja Polished Man potiče pojedince da zauzmu stav protiv nasilja nad ženama i djecom lakiranjem jednog nokta tijekom listopada. Prikupljena su sredstva za prevenciju trauma i programe oporavka diljem svijeta, s ciljem sprječavanja nasilja i pomoći preživjelima na njihovom putu oporavka. Pridružite nam se danas, nalakirajte nokat, započnite razgovore i prikupite sredstva za borbu protiv nasilja nad ženama i djecom.”

Od svog početka prije osam godina, od prosinca 2022., kampanja Polished Man uspješno je prikupila više od 7,6 milijuna dolara. Njihova web stranica hrabro proglašava: “S više od 100.000 pojedinaca iz više od 100 zemalja koji su se pridružili pokretu, financirali smo usluge prevencije trauma i oporavka diljem svijeta.”

U svom izvješću o kampanji za 2021. YGAP je potvrdio: “Čast nam je biti korisni partner Polished Mana u borbi protiv nasilja nad djecom. Naš fokus je na sprječavanju nasilja osiguravanjem globalne ekonomske sigurnosti i stabilnosti. YGAP podržava mala poduzeća u Australiji i inozemstvu, rješavajući ekonomske i socijalne nejednakosti na globalnoj razini.”

Sljedeći put kad vidite čovjeka s jednim lakiranim noktom, shvatite da se zalaže za značajnu stvar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *